24
nov
2016

Nieuwe slijterijformule ‘Uw Slijter’

Vanaf 25 november lanceert Lijfering Drankengroothandel de nieuwe slijterijformule ‘Uw Slijter’. Uw Slijter is ontwikkeld door een echt familiebedrijf. Bent u een slijter in hart en nieren en wilt u bij een familie horen? Bij een familie waar u als ondernemer serieus wordt genomen en waar u zich verder kunt ontwikkelen? Dan is Uw Slijter vast iets voor u!

Wat heeft Uw Slijter te bieden?

U blijft zelfstandig ondernemer. Daarnaast krijgt u handvatten voor uw (online) marketing en sales. De consumentenbeleving staat centraal in deze slijtersformule. Er staan vakmensen in uw winkel, die Uw Slijter opleidt en bijschoolt. Uw Slijter is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om het verschil te maken. Kwaliteit en onderscheiding staan hierbij voorop. Kiest u voor Uw Slijter, dan heeft u toegang tot een groot assortiment. Tevens is er een eigen inkoop- en exportkanaal.

De formule in het kort

De geavanceerde kassa staat centraal in uw slijterij. Daarnaast zijn er extra functionaliteiten en mogelijkheden aan de kassa toe te voegen, waaruit u kunt kiezen. Dit zijn echter optionele functionaliteiten en niet verplicht. Denk bijvoorbeeld aan: de folderapp waarmee u gepersonaliseerde folders kunt samenstellen, klantenbinding via een loyaliteits-app, reclamemogelijkheden via een digitaal raamdisplay of winkelzuil. Op deze manier vullen online en offlineactiviteiten elkaar aan. Zo kunt u iedere klant op meerdere mogelijke momenten en manieren bedienen. Wat offline niet beschikbaar is kan online worden aangeboden of vice versa.

Teamondersteuning

Samen met u kunnen wij uw huidige winkel re-branden in de Uw Slijter formule. Om Uw Slijter in de passende stijl te lanceren en verder in de markt te zetten, zijn marketing en promotie erg belangrijk. U kunt hierbij denken aan kleding, verpakkingsmateriaal en aanverwante artikelen in de Uw Slijter huisstijl. Het ombouwen van uw huidige winkel naar Uw Slijter winkel, dat kan Uw Slijter voor u van A-Z organiseren. Uiteraard kan ons ervaren team u hierbij ook adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Interesse?

We horen graag wat van u! Neem gerust contact met ons op.