05
jan
2017

Nieuw jaar, nieuwe onderneming?

De feestdagen zijn achter de rug, de voornemens gemaakt en er ligt weer een fris nieuw jaar voor ons open. Nieuwe ideeën die dit jaar omgezet worden in concrete acties? Het kan maar zo zijn dat u eigenaar bent van een slijterij of overweegt er één te openen. Uw Slijter is een nieuwe slijtersformule, die aan het eind van afgelopen jaar is gelanceerd. De formule is ontwikkeld door familiebedrijf Lijfering drankengroothandel. Wilt u bij een slijtersfamilie horen? Bij een familie waar u als ondernemer serieus wordt genomen en waar u zich verder kunt ontwikkelen? Dan is ‘Uw Slijter’ wellicht iets voor u!

Anders dan anders

Uw Slijter is een ‘totaal andere’ formule dan wat we kennen in de branche. De winkels zijn sfeervoller, aantrekkelijk om binnen te lopen. Tevens is het een winkel die geschikt is voor elke doelgroep. Dus niet alleen voor een opa die zijn jonge jenever komt halen. Ook voor de jonge generatie moet een Uw Slijter winkel de plek zijn om een flesje wijn of een cadeau te kopen. Uw Slijter wil mee-evolueren met de klant. Het traditionele denken is verleden tijd.

Technologie

Dat we willen mee-evolueren met de klant is onder andere terug te zien in de vele opties die wij u als ondernemer willen bieden. Hierbij valt te denken aan:

  • Narrowcasting
  • beacon-technologie
  • website op zuil
  • interactieve schermen in de etalage
  • loyaliteits-app
  • uitbreiden met een folder-app

Marketing

Het promoten van onze formule en uw winkel kan natuurlijk niet achterblijven. Wij helpen u bij uw marketing en promotie en geven aandacht aan een goede aansluiting hiervan. Het uitstralen van één herkenbare stijl is hierbij erg belangrijk. Wij ondersteunen u hierin door middel van passende kleding, maar ook verpakkingsmateriaal en overige corporate communicatie.

Interesse?

Wilt u 2017 starten met een nieuwe onderneming? Join the family en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw Slijter staat zeker open voor familie-uitbreiding en jong, fris slijtersbloed. Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website.