19
jan
2017

Verzorgen van uw marketing

Om Uw Slijter in stijl te lanceren en verder in de markt te zetten, is marketing en promotie natuurlijk erg belangrijk. Dat is terug te vinden in bijvoorbeeld de uitstraling van uw winkelpand en kleding. Naast dat u gebruik maakt van de formule van Uw Slijter laten we u wat betreft marketing ook niet zomaar los. Wij ondersteunen graag daar waar mogelijk en geven u handvatten voor een goed georganiseerde markting.

Kleding

Uw Slijter kenmerkt zich door de authentieke, stoere uitstraling. Daar hoort ook bijpassende kleding bij. Als u kiest voor Uw Slijter krijgt u de mogelijkheid om verschillende soorten kleding uit te zoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bekijk hier onze mooie Uw Slijter kleding!

Er is keuze in o.a.:
– schorten;
– sloven;
– blouses (wit, zwart, denim, geruit);
– truien V-hals;
– sweaters (capuchon);
– jassen;
– poloshirts.

Traditionele en online marketing

Uiteraard helpen we u ook bij alle overige traditionele en online marketing. U kunt hierbij denken aan kleding, verpakkingsmateriaal en aanverwante artikelen in de Uw Slijter huisstijl. Dit kan eventueel ook worden ondersteund door middel van social media. Uw Slijter vindt het belangrijk dat de formule sterk neer gezet wordt en er een herkenbare rode draad in de communicatie ontstaat.

Corporate communicatie

Wij faciliteren de (online) marketing vanuit Uw Slijter. Daarmee kunt u profiteren van de corporate communicatie die wij centraal verzorgen. Uiteraard kan ons ervaren team u ook adviseren, ondersteunen en begeleiden bij uw eigen communicatie en marketing. Dit is allemaal bespreekbaar.

Interesse?

We horen graag wat van u! Neem gerust contact met ons op.