07
nov
2018

Het familiegevoel van de formule Uw Slijter

Een man bezig met het maken van drank

Bent u een slijter in hart en nieren en wilt u bij een familie horen? Wilt u bovendien als ondernemer serieus worden genomen en de mogelijkheid krijgen om verder te ontwikkelen?
Uw Slijter is ontwikkeld door een echt ondernemend familiebedrijf: Lijfering drankengroothandel. Ontdek als (toekomstig) eigenaar van een slijterij of de Uw Slijter-formule iets voor u is.

Traditioneel denken verleden tijd

Uw Slijter is een andere formule dan wat u gewend bent in de branche. De winkels zijn sfeervol en aantrekkelijk om binnen te lopen. Tevens is de formule geschikt voor elke doelgroep. Niet alleen voor een opa die zijn jonge jenever komt halen, ook voor de jonge generatie is een Uw Slijter winkel de plek om een flesje wijn, speciaalbier of een cadeau te kopen. Uw Slijter blijft mee veranderen met de klant. Bij Uw Slijter is het traditionele denken verleden tijd.

De formule heeft de toekomst

De geavanceerde kassa staat centraal in uw slijterij. Daarnaast kunt u ervoor kiezen uit extra functionaliteiten en mogelijkheden aan de kassa toe te voegen. Dit zijn echter niet verplichte extra opties. U kunt hierbij denken aan zowel online- als offline middelen. Zo is er de folderapp waarmee u gepersonaliseerde folders kunt samenstellen, klantenbinding via een loyaliteits-app, reclamemogelijkheden via een digitaal raamdisplay of winkelzuil. Op deze manier vullen online en offline activiteiten elkaar aan. Zo kunt u iedere klant op meerdere mogelijke momenten en manieren bedienen. De consumentenbeleving staat centraal in deze slijtersformule. Uw Slijter is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om het verschil te maken, daarbij staan kwaliteit en onderscheiding altijd voorop.

Familie-uitstraling

Samen met u kunnen wij uw huidige winkel inrichten in de Uw Slijter-formule. Om Uw Slijter in de passende stijl te lanceren en verder in de markt te zetten, zijn marketing en promotie belangrijk. U kunt hierbij denken aan kleding, verpakkingsmateriaal en aanverwante artikelen in de Uw Slijter huisstijl. Het ombouwen van uw huidige winkel naar een Uw Slijter- winkel kan Uw Slijter voor u van A-Z organiseren. Uiteraard kan ons ervaren team u hierbij ook adviseren, ondersteunen en begeleiden.

Wat biedt Uw Slijter?

U blijft zelfstandig ondernemer. Daarnaast krijgt u handvatten voor uw online- en offlinemarketing en sales. Bovendien maakt u gebruik van de familiekennis voor de inkoop. Samen met u stellen wij het optimale Uw Slijter-assortiment samen. Met elkaar kijken we naar de consumentenbehoefte in uw regio. Ook blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Vanuit de organisatie worden u en uw vakmensen in de winkel opgeleid en bijgeschoold. Hierbij kunt u denken aan: deelname aan excursiereizen, bijwonen van thema-avonden, proeverijen en ontwikkeling voor eigenaren en personeel.

Komt u ook bij de Uw Slijter-familie? Neem gerust contact op met onze familie.