02
jul
2019

Laat uw zomer stralen met mixdrankjes!

Verschillende kleuren mixdrankjes in het zand op het strand

Mixdrankjes zijn mateloos populair. Ze zijn al jaren lang een populaire drank en tijdens de zomerdagen worden ze nog vaker gedronken. Dit komt omdat een mixdrankje niet alleen heel lekker is, ze zijn vaak ook erg vrolijk van kleur.

Waar komen mixdrankjes vandaan?
In de 16e eeuw waren er al mensen die mixdrankjes dronken. De mixdrankjes werden toendertijd punch genoemd. De eerste echte cocktail, zoals wij hem nu kennen, komt uit de 19e eeuw. De officiële uitvinder van de cocktails is bartender Jeremiah Thomas. Hij was in de 19e eeuw een beroemde bartender en had meerdere bars in Amerika. Hij reisde door verschillende plekken van Europa en de VS. Tijdens zijn reis presenteerde hij de cocktails en zo begon de populariteit van de cocktail!

Populaire mixdrankjes

Bijna ieder jaar worden er weer nieuwe mixdrankjes ontdekt, maar ook blijven de klassiekers het altijd goed doen. Denk bijvoorbeeld aan een Bloody mary, Mojito of een Long Island Iced Tea.

De Gin Tonic is, net zoals elk jaar, ook deze zomer weer een populair drankje. U kunt deze in verschillende smaken verkrijgen en is ook erg lekker met een stukje vers fruit.

Coffee cocktails komen ook steeds vaker naar voren. De koffie wordt eerst afgekoeld en daarna gemengd met een lekker drankje. Het is een heerlijke combi om bijvoorbeeld na het eten heerlijk van te genieten.

Advies nodig?
Vele mensen betekent ook vele wensen. Met zoveel keus, is dit natuurlijk een best moeilijke keuze. Ondanks de vele keuze kan het zijn dat u bijvoorbeeld een ander mixdrankje of cocktail dan anders wilt proberen. Of dat u juist door het bomen het bos niet meer ziet. Maar wees gerust, bij onze Uw Slijter filialen werken echte drankkenners en zij geven u graag advies!

Interesse?Bent u ook een slijter in hart en nieren en wilt u zich ook aansluiten bij een familie die dezelfde passie deelt? Neem vandaag dan nog contact met ons op!

 

Bron