04
jun
2018

Vier Vaderdag met een cadeau van Uw Slijter

Op 17 juni worden alle (schoon)vaders weer in het zonnetje gezet, het is Vaderdag. We gaan massaal op jacht naar een cadeau dat in de smaak zal vallen, en willen niet aankomen met de standaard stropdas of nieuw paar sokken. Maar zelfs als de keuze op een fles drank is gevallen, zijn we nog niet klaar. Want welke drank past bij welke vader?

Voor elk wat wils

Geen vader is natuurlijk hetzelfde. De stoere bbq-vader geniet van een donker speciaalbier bij zijn vlees of een krachtige, rokerige whisky als afzakkertje. Een mooi lederen bbq-schort erbij en het cadeau is compleet. Is vader een fanatieke sporter? Misschien heeft een alcoholvrij bier zijn voorkeur, of geniet hij na het spoten het liefst van een verfrissend witbier. De hippe vaders maak je natuurlijk blij met de ingrediënten voor de perfecte gin-tonic of een verrassende drank met een twist. Is vader meer van de oude stempel? Een berenburg of jenevertje wordt vast gewaardeerd.

Om in te pakken

Een mooie geschenkverpakking maakt het cadeau natuurlijk helemaal af. Ook kunt u denken aan het (vooraf) maken van speciale vaderdag-pakketten. Een paar verschillende speciaalbieren bij elkaar, een whisky met een bijbehorend glas. Allemaal cadeau-ideeën die het uw klanten makkelijker maken een goede keuze te maken. Alles om Vaderdag tot een groot succes te maken!

Het team van Uw Slijter helpt u graag bij het samenstellen van uw Vaderdag-assortiment en de geschenkverpakkingen. Neem contact met ons op en we denken graag met u mee!