Referenties

Uw Slijter Maaike

Uw Slijter Maaike opent op 29 november de deuren van een geheel nieuwe slijterij. De slijterij is gevestigd in de Boni supermarkt. Bekijk hier alle foto's welke tijdens de opening zijn gemaakt. 

 

Uw Slijter van Dijk

Afgelopen vrijdag opende Uw Slijter van Dijk in Hoogezand haar deuren. Bekijk hier de foto's van deze prachtige nieuwe slijterij. 

 

Uw Slijter Dikkers

Een onderneming met een rijke geschiedenis en uitgegroeid is tot een begrip in het Noorden als wijngroothandel en slijterij. Sinds de overname, van familiebedrijf Lijfering Dranken in 2016, worden groothandel en slijterij van elkaar gescheiden. De slijterij zal vanaf heden, onder de vlag van de Uw Slijter-formule, de naam Uw Slijter Dikkers gebruiken.
Bekijk hier de foto's van deze prachtige slijterij. 

 

Uw Slijter Stiekema

Uw Slijter Stiekema - Opening 2017

Uw Slijter Stiekema wordt gerund door vader & dochter, een heus familiebedrijf. Voor Han is het een lang gekoesterde droom een eigen zaak te starten. We weten dat u als klant op zoek bent naar beleving van het product. Dit is wat wij gaan terugbrengen in de winkel. Wij creëren een sfeer in onze winkel waarin u zich prettig voelt en waar u graag komt en ook terugkomt. Beleven, proeven en ervaren; dat is waar het bij ons om draait!