Nieuws

Welke trends zien we terug op de drankenkaart in 2020?

Een nieuw jaar, tijd voor een nieuwe menu- en drankenkaart. Weet u al welke dranken en hapjes er op uw kaart komen te staan? Hieronder leest u meer over de trends die u op de kaart in 2020 kunt verwachten.

Lees meer

Dranktrends 2020

Het nieuwe jaar is in zicht. Daarom hebben wij hebben de dranktrends van 2020 voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Black Friday in uw winkel?

Binnenkort start Black Friday weer. Black Friday is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Rond de Black Friday periode doen de Amerikanen vaak inkopen voor Kerst. Zij krijgen hier zelfs een vrije dag voor. Om deze reden zijn winkeliers met hoge kortingen gaan strooien om klanten te lokken. Veel winkeliers zullen zich dan ook afvragen of ze aan deze hype mee moeten doen. Als winkelier kunt u het heel klein houden, maar ook groots uitpakken. Wij hebben een aantal Black Friday tips voor uw winkel.

Lees meer

Gezelligheid op tafel!

Tijdens de feestdagen vinden mensen het extra belangrijk om gezelligheid aan te brengen in huis. Vaak is een lekker drankje met een hapje hiervoor een mooie optie. Het is daarom ook belangrijk om te weten welke drankjes u uw klanten kunt adviseren. Daarom delen wij graag een aantal populaire drankjes die zorgen voor gezelligheid op tafel.

Lees meer

Maak uw winkel sfeervol tijdens de feestdagen!

Pakketjes met kerstlichtjes

Tijdens de feestdagen worden mensen vaak gelukkiger, de warmere dagen en mooie lampjes brengt gezelligheid met zich mee. Een sfeervolle aankleding tijdens de feestdagen kan daarom een mooie bijdrage leveren aan de ervaring van mensen die bij u in de winkel komen. Producten zijn uiteraard belangrijk bij de aankleding van uw winkel, mensen willen tenslotte graag mooie drankpakketten aanschaffen voor de feestdagen. Alleen is een mooie aankleding, zoals een feestelijke etalage, ook een echte pré.

Lees meer

Feestelijke dranken voor uw feestdagen-assortiment

Een gals met whisky met een sterretje in het glas

De feestdagen klinken nog ver weg, het is tenslotte pas oktober. Alleen is het wel erg belangrijk om er nu al rekening mee te houden. Bestel namelijk op tijd uw bestellingen, zodat u tijdens de feestdagen het perfecte assortiment kunt aanbieden. Zo zijn niet alleen de mooie feestdagenpakketten favoriet, maar ook bepaalde dranken tijdens de feestdagen populair.

Lees meer

Maak uw assortiment klaar voor de herfst!

Een rode glas wijn met een openhaard op de achtergrond

De herfstdagen zijn begonnen, de smaak van de mensen verandert vaak hierdoor ook. Buiten begint het weer vaker te regenen en de dagen worden ook weer kouder. Men krijgt hierdoor sneller behoefte aan andere soorten bier of wijn, dan wanneer het warm is buiten.

Lees meer

Hoptail: we gaan mixen met bier!

Verschillende soorten bier

Bent u een bierliefhebber maar gaat uw hart ook sneller kloppen van een lekkere cocktail? Dan bent u bij dit blog helemaal aan het juiste adres! Uiteraard raden wij ook deze mixen aan voor mensen die alleen van bier houden maar toch ook wel een keer iets anders willen proberen. Wij gaan namelijk vandaag verschillende hoptails met u delen. Een hoptail is een cocktail gemengd met bier!

Lees meer

Zomerse wijnen

Een koppel die aan het genieten is van een wijntje aan het strand

Bent u een wijndrinker, dan is een heerlijke frisse wijn perfect voor zomerdagen. Kies bijvoorbeeld voor een frisse en droge wijn. Deze wijnen hebben vaak een iets zwaardere smaak, maar zorgen wel voor optimale verfrissing. Bent u niet zo van de zware wijnen? Neem dan een lichte wijn met weinig alcohol. Bijna alle witte wijnen zijn geschikt om te koelen. Dit zorgt natuurlijk voor extra verfrissing tijdens de warme zomerdagen.

Lees meer

Genieten met zomerbieren!

Mensen op het strand met een biertje

Tijdens de warme zomerdagen gaat de barbecue wat vaker aan en zit je vaker in de tuin. Op zo’n moment mag een fris biertje niet ontbreken. Heeft u wat inspiratie nodig of wilt u een keer wat anders dan dat u normaal drinkt? Lees dan verder voor een lijst met lekkere zomerbieren!

Lees meer