21
okt
2019

Maak uw winkel sfeervol tijdens de feestdagen!

Pakketjes met kerstlichtjes

Tijdens de feestdagen worden mensen vaak gelukkiger, de warmere dagen en mooie lampjes brengt gezelligheid met zich mee. Een sfeervolle aankleding tijdens de feestdagen kan daarom een mooie bijdrage leveren aan de ervaring van mensen die bij u in de winkel komen. Producten zijn uiteraard belangrijk bij de aankleding van uw winkel, mensen willen tenslotte graag mooie drankpakketten aanschaffen voor de feestdagen. Alleen is een mooie aankleding, zoals een feestelijke etalage, ook een echte pré.

Decoratie
Wanneer u begint met de decoratie, adviseren wij om een inrichting te kiezen die past bij uw winkel. Heeft u niet veel ruimte om bijvoorbeeld een kerstboom neer te zetten, doen lampjes ook al wonderen voor uw winkel. Kies dan wel voor gekleurde of typische kerstlampjes. Tegenwoordig zijn er ook vele strakke en moderne decoraties verkrijgbaar. Heeft u een strakke indeling in de winkel, zou dit hierop een mooie aanvulling zijn. Verandering van uw etalage is ook een aanrader. Het trekt de aandacht van het winkelend publiek en het nodigt mensen uit om binnen een kijkje te komen nemen.

Cadeaupakketten
Tijdens de feestdagen kunt u uitpakken met de prachtigste feestdagenpakketten. De presentatie hiervan is erg belangrijk om de juiste beleving bij de mensen op te wekken. Wissel af met kerstpakketten in uw etalage en verander regelmatig de presentatie in de winkel. Vele mensen, vele wensen, daarom is het belangrijk om verschillende soorten pakketten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende wijn- en bierpakketten, maar ook aan combinaties of een pakket met sterkere drank. Pakketten met verschillende prijsklasse laten eveneens zien dat u met de klant meedenkt wanneer men bijvoorbeeld een prijs afspreekt met lootjes.

Wees welkom
Geef alle mensen het gevoel dat ze welkom zijn. Daarom is het belangrijk dat uw winkel makkelijk toegankelijk blijft. Zorg daarom dat bijvoorbeeld de gangpaden niet vol staan met decoraties en bijvoorbeeld iemand met een rollator of rolstoel er nog gemakkelijk door kan. Zoals aangegeven is de uitstraling ook belangrijk om mensen welkom te laten voelen, maar denk er ook aan om bijvoorbeeld oude plakbandjes die nog op de schappen zitten te verwijderen. Hierdoor ziet uw winkel er tiptop uit en geeft u mensen echt het gevoel dat u erover nagedacht heeft.

Hoe ziet uw winkel eruit tijdens de tijdens de feestdagenmaanden? Wij zijn erg benieuwd. Heeft u hulp nodig bij de aankleding van uw winkel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Neem daarom vandaag nog contact met ons op.