12
aug
2019

Zomerse wijnen

Een koppel die aan het genieten is van een wijntje aan het strand

Bent u een wijndrinker, dan is een heerlijke frisse wijn perfect voor zomerdagen. Kies bijvoorbeeld voor een frisse en droge wijn. Deze wijnen hebben vaak een iets zwaardere smaak, maar zorgen wel voor optimale verfrissing. Bent u niet zo van de zware wijnen? Neem dan een lichte wijn met weinig alcohol. Bijna alle witte wijnen zijn geschikt om te koelen. Dit zorgt natuurlijk voor extra verfrissing tijdens de warme zomerdagen.

Hugo Spumante
Dit wijntje is perfect voor zwoele zomeravonden. Hugo Spumante is een lichte wijn met 6,9% alcohol.
Deze droge, fruitige Italiaanse drank bevat vlierbloesem en munt. Heerlijk als aperitief of voor in de tuin!

El Campo Chardonnay
Met deze witte wijn haalt u de tropen in huis! El Campo is een heldere wijn met een lichtgele/groene tint. Daarnaast bevat de wijn vleugen van witte bloemen, ananas en tropisch gedroogd fruit.

Villa Montin
Heeft u liever rosé in plaats van witte wijn? Dan zit u helemaal goed met Villa Montin. Deze wijn komt uit het zonnige Zuid-Frankrijk. Deze wijn heeft een frisse en bloemige smaak, heerlijk om met mooi weer te drinken!

Campo Bio Tinto
Een perfecte wijn voor de warme dagen. Campo Bio Tinto is een biologische wijn uit Spanje met een heerlijk soepel en fruitig karakter. De afdronk is fris en fruitig!

Ook nieuwsgierig naar onze zomerse wijnen? Bezoek dan één van onze slijterijen!