02
okt
2019

Feestelijke dranken voor uw feestdagen-assortiment

Een gals met whisky met een sterretje in het glas

De feestdagen klinken nog ver weg, het is tenslotte pas oktober. Alleen is het wel erg belangrijk om er nu al rekening mee te houden. Bestel namelijk op tijd uw bestellingen, zodat u tijdens de feestdagen het perfecte assortiment kunt aanbieden. Zo zijn niet alleen de mooie feestdagenpakketten favoriet, maar ook bepaalde dranken tijdens de feestdagen populair.

Altijd populair

Er zijn verschillende dranken die tijdens de feestdagen altijd populair zijn bij Nederlanders. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere rode wijn. Een rode wijn gaat zowel goed samen met een lekker stukje wild alsook met een kaasplankje voor overdag of in de avond. Daarbij zijn er verschillende varianten mogelijk. Denk aan een wat vollere rode wijn, zoals een Tempranillo, of een lichtere rode wijn, zoals een Merlot.

Speciaalbieren worden tijdens de herfstdagen én feestdagen veel gedronken. Denkt u bijvoorbeeld aan een lekkere Kanon van Grolsch of een Westmalle Tripel.

Een goede malt whisky van Glenfiddich of Dalmore mag ook zeker niet ontbreken in uw assortiment. Whisky is namelijk erg populair tijdens een koude winterdag. Ook een cognac doet het vaak goed na een feestelijke maaltijd. Heerlijk samen nagenieten onder het genot van een glaasje cognac!

Pak uit!

Tijdens de feestdagen willen mensen vaak extra uitpakken. Een champagne mag daarom zeker niet ontbreken. Deze bubbels staan namelijk niet alleen tijdens oud en nieuw op tafel, maar ook met kerst. Wij adviseren om verschillende soorten champagnes in uw assortiment in diverse prijsklassen te hebben. Zo kunt u denken aan een heerlijke champagne van Moët of J. de Telmont. Verder zijn goedkopere varianten met een sparkle, zoals een Spaanse cava en Italiaanse prosecco, ook een mooie toevoeging aan uw feestdagen-assortiment.

Natafelen

Buiten de populaire dranken om zijn er nog andere heerlijke mogelijkheden om na te tafelen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Baileys, deze Irish cream is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals de standaardsmaak, caramel, coffee of deluxe. Amaretto-likeur heeft een wat bittere smaak, maar is zeker populair tijdens het natafelen. Daarom is een Disaronno een echte aanrader voor uw assortiment. Sla allerlei dranken en varianten in en geef zo uw klanten verschillende keuzemogelijkheden voor de feestdagen.

Willen uw klanten liever natafelen met een lekker kopje koffie? Bied ze dan bijvoorbeeld een koffielikeur aan van Hollands Genoegen. Dit kan zowel in de koffie als voor erbij. De koffielikeur van Hollands Genoegen is niet alleen erg lekker, de fles heeft een mooie ouderwetse uitstraling. Dat brengt nostalgie in huis.

Kijk voor meer informatie en bestellen op onze website. Advies gewenst? Neem dan contact met ons op. Een feestelijk najaar in uw slijterij gewenst!