18
nov
2019

Black Friday in uw winkel?

Binnenkort start Black Friday weer. Black Friday is een trend die overgewaaid is uit Amerika. Rond de Black Friday periode doen de Amerikanen vaak inkopen voor Kerst. Zij krijgen hier zelfs een vrije dag voor. Om deze reden zijn winkeliers met hoge kortingen gaan strooien om klanten te lokken. Veel winkeliers zullen zich dan ook afvragen of ze aan deze hype mee moeten doen. Als winkelier kunt u het heel klein houden, maar ook groots uitpakken. Wij hebben een aantal Black Friday tips voor uw winkel.

Weggevertjes
Wilt u als winkelier het niet te bond maken tijdens Black Friday, geef dan iets kleins weg.
Zet bijvoorbeeld een pot met zwarte snoepjes zoals dropjes neer. U kunt ook een leuk recept printen en deze vervolgens aan klanten meegeven. Zoek bijvoorbeeld een lekker drankrecept met Dropshot of Guinness.

Kortingen
Black Friday staat natuurlijk bekend om zijn kortingen. Wanneer je extra bezoekers wil ontvangen, zouden kortingen kunnen helpen. Geef bijvoorbeeld korting op een drankje dat uit het assortiment verdwijnt of minder goed verkoopt. U kunt ook korting geven op een nieuw drankje. Op deze manier kunnen uw klanten hier makkelijk kennis mee maken.

Of u wel, niet, of een beetje meedoet aan Black Friday, is natuurlijk uw eigen keuze. Experimenteer. Kijk wat werkt voor uw winkel. Heeft u hulp nodig met uw Black Friday assortiment? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.