27
sep
2017

Opleiding en bijscholing voor Uw Slijter-ondernemers

Eind 2016 heeft familiebedrijf Lijfering de nieuwe, zelf ontwikkelde slijtersformule Uw Slijter gelanceerd. Kenmerkend voor het Uw Slijter-concept is dat u zelfstandig ondernemer blijft. Daarnaast krijgt u handvatten voor uw (online) marketing en sales. De consumentenbeleving staat centraal in deze slijtersformule. Uw Slijter is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om het verschil te maken. Kwaliteit en onderscheiding staan hierbij voorop. We vinden het belangrijk dat er vakmensen in uw winkel staan, die Uw Slijter opleidt en bijschoolt.

Wat houdt het opleiden en bijscholen van Uw Slijter-ondernemers in?

Uw Slijter wil zich onder andere onderscheiden door specialistische kennis zodat u en uw personeel de klant altijd optimaal kunnen bedienen met persoonlijk afgestemd advies. Bij Uw Slijter ondersteunen we u ook in het vergaren van deze kennis. Concreet houdt dat het volgende in:

Excursies

Graag nodigen wij Uw-Slijter ondernemers uit om met ons mee op reis te gaan naar verschillende streken, om daar de lekkerste wijnen, bieren en gedistilleerde dranken te proeven en te ervaren.

Inschrijven voor thema-avonden

Uw kunt zich als Uw-Slijter ondernemer meerdere keren per jaar inschrijven voor gezellige en uiteraard ook interessante thema-avonden.

Wijnproeverijen voor specialisten

Wij organiseren geregeld heerlijke wijnproeverijen waarbij wij de nieuwste wijnen proberen. Alles draait om de beleving.

Ontwikkeling personeel en eigenaren

Wij voorzien u en uw personeel altijd van informatie over de laatste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Ook leiden wij uw personeel op tot écht vakkundig personeel in het Slijtersvak.

Meer weten?
Join the family en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw Slijter staat zeker open voor familie-uitbreiding en jong, fris slijtersbloed.